Frederikshavn åbner indkøbsballet med Byens Rabatbog på torsdag

FREDERIKSHAVN: Handels- og Virksomhedsforeningen FREDERIK og NORDJYSKE er gået i et intenst parløb for at sikre byens detailhandel et godt afsæt for udviklingen her i anden halvdel af 2018.

Det sker med udgivelsen af Byens Rabat-bog II - en bog, der viser vej til gode tilbud i det lokale handelsliv.

Det er et digert, men alligevel handy værk, som der er store forventninger til.

- Den første udgave udkom i marts i år og fik en super modtagelse både kunder og erhverv og derfor glæder vi os til at lancere den nye udgave, siger account manager Pernille Thygesen, NORDJYSKE Medier.

Rabatbogen får premiere i dag 30. august, og det er bare om at kigge ind i butikkerne, så får man et eksemplar udleveret.

I alt er der trykt 12.000 eksemplarer og udover dem, der ligger i forretninger vil der også blive husstandsomdelt eksemplarer til udvalgte områder.

Målet er entydigt - nemlig at støtte op omkring den lokale handel.

- Derfor har vi også taget initiativ til at lave denne Byens Rabatbog, siger Pernille Thygesen.

37 detailforretninger er repræsenteret i Rabatbogen, og Handels- og Virksomhedsforeningen FREDERIK er naturligvis med i projektet,

- Fremtidens handelsbyer vil overleve fordi de tilbyder oplevelser, nærværende service, begejstrede og smilende medarbejdere og mere dedikeret købmandskab. Den er vi og vore medlemmer klar på, og vi er sikre på, at initiativet med Byens Rabatbog bringer os videre mod målet, siger handelschef Dan Kobberup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...