Norge fik ørene i klemme i den danske floorballmaskine

FREDERIKSHAVN: Lørdag eftermiddag blev Tyskland besejret sikkert med 7-0 og søndag morgen fik Norge ørene i den danske floorballmaskine og måtte indkassere et 1-4 nederlag til de danske piger, som spillede en rigtig flot kamp og hvor Blackhawks Malene Torp fik scoret sit første landskampmål.

De danske piger kan rejse hjem med en god fornemmelse fra turneringen, hvor det blev til nederlag til Polen (3-9), Slovakiet (2-4) og Letland (2-4), men ikke større end det på en god dag kunne blive Danmark, der løber med sejren.

Blackhawks’ kvintet gjorde en flot figur og fik en masser spilletid og hvor Stine Moselund’s Best Player i kampen mod Letland for velfortjent.

Malene Torp’s debutantmål, Helle Grønbech’s og Kathrine ”Mini” Andersens med fuld spilletid samt Ditte Søndermølle’s fine kamp mod nordmændene står klarest i erindringen.

Men også andre og tidligere frederikshavnere var en væsentlig del af det danske landshold.

Cecilie Di Nardo (nuværende klub Malmö), Jasmin Damm (Hvidovre), søstrene Kathrine M. Sørensen og Nanna M. Sørensen (begge Århus FK) har alle trådte deres barnesko i Frederikshavn og været en del af de frederikshavnske klubber.

I weekenden d. 9. og 10. november mødes Danmark og Norge igen i to kampe, som spilles i Arena Nord, Frederikshavn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...