Andreas Glad bliver den ny cheftræner for Frederikshavn Blackhawks ligaherrehold

FREDERIKSHAVN: Efter to år som cheftræner for succesrige Blackhawks herreliga, har Claus Riis Jensen valgt at kvitte trænerjobbet.

Som afløser for Claus Riis har Blackhawks valgt at gå nye veje og har skrevet kontrakt med den pt langtidsskadede Andreas Glad.

Valget af Andreas Glad som cheftræner kan komme overraskende for mange, men Blackhawks ligaansvarlige, næstformand Bjørn Fuglsang, er ikke i tvivl om at det er et rigtig godt valg og har følgende kommentarer til trænerskiftet:

- Vi synes Andreas Glad som træner er en spændende ny satsning. En i ligasammenhæng uprøvet træner, men en person, der som spiller har prøvet det hele og har været med til at vinde alt hvad der er værd at vinde.

- Så Andreas Glad er om nogen den der ved, hvad der kræves af alle mand.

- Blackhawks havde tanker i retning af en svensk træner, men Andreas Glad kom på banen, da det ikke lykkedes med at dette projekt.

Aftalen med Andreas er en 1+1 årig aftale.

Hanr i øjeblikket ude som spiller qua hans skade i VM-kval.landskampen mod England i januar i Arena Nord.

Andreas skal i første omgang først og fremmest være cheftræner, men hvis kroppen bliver klar efter den alvorlige skade, så vil han også kunne spille med selv.

I den kommende periode vil Andreas også tage diverse trænerkurser for at blive bedre klædt på til opgaven.

- Vores plan for herreligaholdet er fortsat at udvikle vores egne talenter, men vi skal også spille med i den sjove ende af tabellen og satse på at få guldet tilbage til Frederikshavn.

- Dette ligger helt naturligt for Andreas, da det er en stor bestanddel af hans DNA - ALTID at spille for at vinde.!

- Selve teamet omkring holdet kommer Andreas selv til at sætte, så det bliver spændende at følge den næste tid, hvem der bliver ass. træner, samt hvilke personer der ellers kommer omkring holdet. Ligeledes vil Andreas også selv være med til at sammensætte holdet.

- Vi ved allerede på nuværende tidspunkt, at vi mister et par spillere pga studier, men regner også med, at der bliver tilført nye spillere både af egen avl og udefra.

- Samtidig vil jeg takke Claus Riis for et fantastisk stykke arbejde med holdet gennem de sidste mange år, dels som ass. træner og som cheftræner de seneste par år. Vi har set holdet bide sig fast i toppen af dansk floorball, mens Riis har været involveret i holdet.

- Dette skylder vi ham en stor tak for. Vi håber selvfølgelig at se ham også i fremtiden i en rolle i klubben, slutter Bjørn Fuglsang.

Den ny cheftræner Andreas Glad har denne kommentar til hans nye opgave:

- Mine forventninger til mit nye job er de samme, som jeg havde da jeg kom til Frederikshavn for 3 år siden - nemlig at vinde guld.

- Nu har jeg været med til at bringe DM-guld og pokalguld til Frederikshavn som spiller, så nu bliver det næste forhåbentlig som træner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...