Erhvervslivets ledere tages i skole

FREDERIKSHAVN: 6. marts bliver der masser af videndeling fra de to herrer Thomas Geuken og Jesper Binzer i Det Musiske Hus.

- Det er ikke kun os nordjyder, der har lyst til at høre om deres erfaringer med Rock’n’’Roll Business. Nej, der kommer skam gæster fra både Norge og København, der vil høre hvordan ansatte og ledere kan finde sammen i hverdagens udfordringer og skabe løsninger til glæde for alle i foredraget om ledelse, passion, fiasko og ikke mindst ”making it big time”, fortæller Lilly Pedersen fra Frederikshavn Kommune.

I rockbands er det svært at overleve uden integritet, frihed, originalitet, drive og samspil. Det samme gælder fremtidens virksomheder. Erhvervspsykolog og fremtidsforsker Thomas Geuken og D-A-D forsanger Jesper Binzer fra

Thomas Geuken er statsautoriseret psykolog og associeret forskningschef ved Institut for fremtidsforskning og arbejder herudover også som forfatter, debattør og strategisk rådgiver.

Jesper Binzer behøves nok ingen nærmere præsentation…

- Begge formår åbent, ærligt og ikke mindst inspirerende at formidle deres budskab udover scenekanten, lyder det.

Rock’n’Roll Business er et intenst talkshow, der hylder, ærer og værdsætter menneskelig kreativitet og initiativ - og dedikeres til alle, der har lyst til at brænde igennem sammen.

I talkshowet introducerer Thomas Geuken publikum for rock’n’rolls grundregler overført til innovation, organisation og ledelse, og det hele illustreres ved hjælp af anekdoter fra Jesper Binzers eget rock’n’roll liv som forsanger i bandet D-A-D.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...