FREDERIKSHAVN: Fredag 15. maj er det 10 år siden, at Gitte Gerda Olsen tog det store spring, og valgte at starte sin egen tøjbutik på Hangaardsvej i Frederikshavn. Som sin første ansatte, havde hun sin tidligere kollega Helle Kristensen med - og Helle har været ansat lige siden, og har dermed også jubilæum.

- Vi startede jo egentlig også op i en krise, men det tænkte jeg ikke så meget over dengang. Jeg synes det er hårdere nu og jeg tænker mere over det.

- Vi er hårdt ramt af øget nethandel og nu også corona krisen, så de sidst par år har ikke været så sjove som de første fortæller Gitte.

- Vi valgte helt bevidst den her lidt afsides placering fra starten, tæt på tandlæge, øjenlæge, bank og apotek, og det har været en rigtig god ide. Nu er området også ved at blive gjort helt færdigt, og det glæder mig. Vores fokus var fra start at yde god og personlig service, og vi har gennem årene haft mange faste kunder, og dem sætter vi stor pris på.

- Det er lidt underligt at fejre 10 års jubilæum i den her tid, hvor man ikke rigtig kan arrangere noget. Vi laver kun en lille fest og fejrer det med kagemand. Så må vi se om vi skal spise i hold eller både ude og inde, da vi kun må have fem kunder i butikken af gangen.

- Tøjbranchen er virkelig hårdt ramt af corona krisen. Mange af vores leverandører har allerede fyret eller sendt de fleste ansatte hjem. Og vi har hørt fra flere, at det er slut med besøg af sælgere. Al indkøb vil fremover kun foregå online. Det bliver virkelig en ny tid.

- Nu må vi bare håbe, at frederikshavnerne husker at købe lokalt, så jeg forhåbentlig også kan fejre 20 års jubilæum fortæller Gitte Gerda Olsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...