Generalforsamling med valg og historier om hovedjægere

FREDERIKSHAVN: En stolt Pia Degn modtog genvalg for en to-årig periode i HK Lokalrådet.

Lokalrådet i HK Frederikshavn havde onsdag aften generalforsamling de 28 fremmødte sikrede med store klapsalver, at der var genvalg til Pia Degn.

Pia Degn kom i sin fyldestgørende beretning, ind på lokalrådets arbejde for at sikre synlighed, ikke mindst omkring de lokale virksomheder og deres drive, som vi har i vores kommune.

Desuden takkede Pia Degn Borgmester Birgit S. Hansen for hendes utrættelige indsats for at sikre vækst og masser af vilje i Frederikshavn Kommune.

Vi skal alle være med til at skabe muligheder for de unge i vores kommune, og vi skal også huske på den nære omsorg, der hvor det er nødvendigt. I vores kommune skal der være plads til alle og vi skal sammen skabe muligheder for, at den enkelte finder lige præcis det han/hun brænder for. Mulighederne er mange, det er ofte et spørgsmål om at vælge fra.

Pia rundede generalforsamlingen af med at takke for fremmødet og bestyrelsen for det gode samarbejde. Vi er en bestyrelse hvor alle kommer til orde og hvor alle er med til at sikre nye og anderledes initiativer for vores medlemmer.

En hovedjægers historie

Efter generalforsamlingen var der oplæg af Søren Hoff Brøndum, der fortalte historien om ”Min svigerfar er hovedjæger” og det er en historie ikke mange kan gøre ham efter, sikke en livshistorie og sikke en masse gode og meget særprægede oplevelse det har givet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...