Kirkens Korshær på Grønlandsvej får flere kvadratmeter

FREDERIKSHAVN: Kirkens Korshær er utrolig glade for at kunne tilbyde endnu flere kvadratmeter med genbrug til vores gode kunder i Frederikshavn.

Alle vores dejlige frivillige i butikken har længe haft et ønske om, at kunne udvide sortimentet med endnu flere varer indenfor isenkram, tøj og møbler og det har vi nu fået mulighed for. Butikken er udvidet med et tilstødende lokale, så vi nu kan tilbyde knap 750 kvadratmeter genbrugsmekka i byen.

Kirkens Korshærs genbrugsbutik på Grønlandsvej, som er en af de mange genbrugsbutikker som Kirkens Korshær har i Nordjylland, drives udelukkende af frivillige mennesker, som alle har et stort ønske om at hjælpe socialt svagt stillede medborgere i vores samfund. Butikkens overskud går til dette formål.

Udover at hjælpe andre mennesker i vores samfund danner Kirkens Korshærs Genbrugsbutikker også rammen om et lokalt og socialt sammenhold som ny frivillige er meget velkommen til at blive en del af. Der er altid brug for ekstra hjælp i butikken på Grønlandsvej, så har man lyst til at lære nye venner at kende og samtidig gøre en forskel for andre mennesker, så er man hjertelig velkommen i butikken. Der er både brug for hjælp til salg i lokalet og ikke mindst håndtering og kørsel af møbler i butikkens liftbil.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...