Lions Club Frederikshavn gav 45.000 kr til Natteravnene og Junior Rangers

FREDERIKSHAVN: Sten Uggerhøj var i år protektor for Lions Club Frederikshavns juleindsamling ved salg af juledekorationer til det lokale erhvervsliv.

Juledekorationerne er unikaer, som bliver fremstillet af klubbens medlemmer og ikke mindst deres familie.

Sten Uggerhøj havde valgt, at pengene i år skulle doneres til Natteravnene og Junior Rangers Frederikshavn til hjælp for deres arbejde for unge mennesker i lokalområdet.

Lions Club Frederikshavn gentog i november succesen fra de forrige år ogproducerede 150 dekorationer.

Lokale butikker og kontorer bakker flot op om vores initiativ, alle dekorationer var solgt på kort tid, og det er baggrunden for, at vi i dag kan uddele et beløb på 45.000 kr. som samtidig er et rekordstort overskud, udtaler Bo Clausen fra Lions Frederikshavn.

Protektor for dekorationen 2019 er direktør Sten Uggerhøj, og med til hvervet følger det at sætte navn på modtageren af årets donation.

- Jeg er meget glad for at Lions valgte mig til at lægge navn til juledekorationen 2019, og jeg var ikke i tvivl om, at overskuddet skulle deles mellem Natteravnene, som gør et stort arbejde med at mandsopdække de unge mennesker i nattelivet og Junior Rangers, som tilbyder unge mennesker et alternativ til at dyrke sport.

Mandag 10.februar blev donationerne uddelt til de to foreninger, som begge var meget taknemmelige for bidraget.

Junior Rangers har valgt, at pengene skal bruges til en studietur for de unge til

Norge, hvor de skal op og nærstudere rovfugle.

Natteravnene fik med denne håndsrækning pludselig mulighed for at sende flere på et efteruddannelses kursus/konference arrangeret af TUBA.

Præsident i Lions Club, Frederikshavn – Bo Clausen - er ikke i tvivl.

Med så stor lokal opbakning bliver det igen i 2020 mulighed for at ”hjælpe os - med at hjælpe andre” ved at købe en juledekoration.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...