Der er allerede godt gang i salget på Fisketorvet i gågaden i Frederikshavn, og solen står højt over boderne. Loppemarkedet finder sted hver fredag fra kl. 10-17 i løbet af børnenes sommerferie. Her sælges alt fra legetøj, sko og diverse porcelæn; til hobby kreationer som glaskunst og indianske panfløjter. Markedet har også fået besøg af en cykelvogn, hvorfra der sælges frisk frugt. ”Det er jo lidt af en stor blandet landhandel”, siger Søren Vegeberg og tilføjer, at der også er underholdning af forskellige lokale musikere hver fredag på loppemarkedet.

Med den ideelle placering på Fisketorvet i hjertet af Frederikshavns gågade, er der virkelig kommet gang i salget på loppemarkedet. Der kommer specielt mange turister fra Norge og Sverige, som strømmer gennem gågaden i sommermånederne. Søren Vegeberg nævner, at torvet fungerer som et samlingspunkt for mange, og det mener han kan mærkes på interessen for loppemarkedet. ”Og så har byens forretninger jo også noget ud af, at vi står her”, tilføjer han.

”Vi er godt tilfredse, og det er vores kræmmere som regel også, så det må jo være tegn på, at de sælger noget”, siger han afsluttende, inden han igen må ud i solen og handle med de mange folk som er samlet på torvet.

Hvis man har interesse for at få en bod på loppemarkedet, kan man ringe til Søren Vegeberg på 31212526.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...