Grundejerforeningen er i fuld gang med byggeriet af et ”madpakkehus”,

HALDBJERG/VANGEN: På den velbesøgte generalforsamling i Haldbjerg-Vangen Grundejerforening var der genvalg til alle, og generalforsamlingen forløb ganske uden dramatik.

Foreningens formand, Bjarne Krogh-Pedersen, fortalte om det forløbne år og om de mange aktiviteter, som den virksomme grundejerforening står bag.

Generalforsamlingen godkendte formandens beretning med applaus.

Det samme med foreningens regnskab, som kassereren Margit Pedersen gennemgik, og som havde sorte tal på bundlinjen til stor tilfredshed for alle de fremmødte medlemmer.

Grundejerforeningen er i fuld gang med byggeriet af et ”madpakkehus”, noget som længe har stået øverst på ønskesedlen, da man ikke har forsamlingslokaler i form af en gammel skole eller et klubhus, som man kan råde over til dagligt.

Blandt andet Frederikshavn Kommunes Distriktsudvalg har været med til at finansiere byggeriet.

Aftenens debat blev rundet af med en drøftelse af mulighederne for at få tyndet ud i bevoksningen af høje træer ud mod kysten for på den måde at bibeholde den unikke udsigt, som gennem årene har gjort Haldbjerg kendt som et attraktivt sted at bo.

På det konstituerende bestyrelsesmøde umiddelbart efter generalforsamlingen kom fordelingen af bestyrelsesposterne på plads, og også her blev det status quo, således at Haldbjerg-Vangen Grundejerforenings bestyrelse fortsat ser således ud: Formand er Bjarne Krogh-Pedersen, næstformand er Morten Bundgaard Rasmussen, kasserer er Margit Pedersen, sekretær er Mia Morsing Nielsen.

Bestyrelsen udgøres desuden af Anette Bjerregaard Nielsen, Peter Pedersen samt Line Damgaard Jensen.

Foreningens faste programpunkt, Skt. Hans-bålet, bliver igen i år startet op med, at børn og barnlige sjæle at samles om at fremstille årets heks, der så bliver brændt på bålet om aftenen 23. juni mens Midsommersangen afsynges med kyndig bistand fra den lokale musikpædagog Pia Teien.

Årets båltaler bliver Formanden for kommunens Plan- og Miljøudvalg Mette Hardam.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...