Yderligere en spiller forlader Brønderslev Hot Shots til fordel for Blackhawks

FREDERIKSHAVN: Interessen for at spille hos de danske mestre i floorball er tilsyneladende stor.

Endnu en spiller har meldt sig under fanerne. Denne gang er det 22-årige Kasper Kaller Jensen der har meldt sin ankomst.

Kasper Kaller er en gammel kending af klubben. Efter to sæsoner i Brønderslev Hot Shots vender han nu igen hjem til Frederikshavn og Blackhawks.

Kasper Kaller er en alsidig spiller, som kan spiller både back og forward.

- Kasper har haft to gode sæsoner i Brønderslev, hvor han virkeligt har udviklet sig meget i forhold til sidste gang han var i klubben. Han har fået masser af spilletid derovre, og det har været godt for ham. Vi tror stadig han kan udvikle sig meget, og vi er glade for han igen har valgt Blackhawks, lyder det fra trænerduoen Claus Riis og Anders Kjær.

- Forventningerne til mig selv er at fortsætte min udvikling fra sidste sæson, og på den måde bidrage både offensivt og defensivt til holdet mesterholdet.

- De målsætninger, som trænerteamet har sat for holdet, syntes jeg lyder interessante og jeg har derfor valgt at flytte tilbage til Blackhawks.

- Jeg forventer, at vi som hold vil kæmpe om det fælles mål - at forsvare det danske mesterskab, lyder det fra Kasper Kaller, som i den kommende sæson vil spille i trøje nummer 81.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...