GÆRUM: Frederikshavn Kommunes Sundhedsudvalg har fokus på at få kommunens sundhedspolitik ”Sundhed med lyst til livet!” omsat i praksis.

Derfor arbejdes der i øjeblikket på planlægning af en event i efteråret i Gærum med titlen ”Sammen om sundhed”. Her sættes fokus på såvel sunde fysiske, mentale som sociale aktiviteter.

Der er forskellige succeskriterier for eventen, som blandt andet skal styrke et fælles fodslag i lokalområdet - hjælpe med at skabe kontakt til dem, som der ellers ikke er kontakt til - og få smilet frem hos dem, der deltager i arrangementet.

- Vi starter nu planlægningen med en workshop på Gærum Skole 27. maj klokken 19-21. Interesserede borgere, foreninger, organisationer, kommunale tilbud, virksomheder og andre er velkommen til at deltage i planlægningen af aktiviteter, så vi kan være sammen om sundhed, fortæller Christina Lykke Eriksen, der er formand for Sundhedsudvalget.

Har du lyst til at deltage i workshoppen, skal du sende en mail til fetr@frederikshavn.dk senest den 24. maj. Det er gratis at deltage, og Sundhedsudvalget sørger for aftenkaffe.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...