FREDERIKSHAVN: Frederikshavn Teaterforening afholdt onsdag aften generalforsamling og der var 122 deltagere der fik en indholdsrig aften.

Den ordinære generalforsamling gav et tilbageblik på året der er gået, i en travl og meget engageret lokal forening, som deltager i mange møder, og er en aktiv del af det samfund vi er en del. Vi sikrer med en positiv indsats et udbytterigt samarbejde med hoteller og restauranter, samt erhvervslivet, og ikke mindst er vi med til at tilføre Frederikshavn Kommune formidlingsstøtte fra staten, fortæller formand Lilly Pedersen.

Foreningen tæller næsten 300 medlemmer. Bestyrelsen glæder sig over, at så stor en del af disse møder op når vi afholder generalforsamling. Der var også rigtig mange nye medlemmer iblandt de fremmødte i aftes og der er jo også herligt.

Der var valg til bestyrelsen - Betty Rode, Tina Conradsen og Lilly Pedersen blev alle genvalgt for en 2 årig periode. Erik Salling og Bente Olesen blev valgt til suppleanter for en 1 årig periode.

Efter den ordinære generalforsamling fik deltagerne gennemgået den kommende sæson brochure for 2019-2020, af skuespiller Jacob Morild. Dette var en stor succes og der blev lystigt krydset af i brochurerne.

Aftenen sluttede med en fællessang hvor Jacob Morild underholdt os ganske kort og alle gik glade fra det Musiske Hus. En af vores gæster udtalte, ”det er ikke tit man griner så tårerne løber når man går til generalforsamling, men det gjorde jeg i aften”.

Teater ses med hjertet, det kunne vi mærke i aftes, alle vores gæster er klar til igen at lade sig forføre og fornøje når de lader andre tage over for en stund, det lille afbræk fra hverdagen har vi alle brug for, slutter Lilly Pedersen.

Primo maj kan alle købe billetter enten via hjemmesiden eller ved henvendelse til Billetten, eller Arena Nord.

Denne sæson afsluttes 4. maj til en næsten udsolgt forestilling, der er ganske få billetter, med Folketeatrets store opsætning af Mød mig på Cassiopeia.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...