Hjalmer, Johnny Madsen og Aqua fuldender en koncertplakat med noget for enhver musiksmag

FREDERIKSHAVN: Jeg får lyst til at råbe banko, når jeg kigger på næste års Rock i Frederikshavn-plakat.

- Det er jo nærmest som at vinde en and i andespil, når vi får sat de her sidste, fede navne på bandlisten.

Ordene er Casper Høgsteds. Og han har noget at have dem i.

For på plakaten er sammen med tidligere offentliggjorte navne som: Magtens Korridorer, Burhan G, Keinstein, Infernal, Folkeklubben og Go Go Berlin nu også Hjalmer, Johnny Madsen og Aqua.

Det bliver en musikfest for alle til sommerens fedeste haveparty lørdag 13. juni 2020.

I 2017 debuterede Hjalmer med singlen ”Marie”, og siden da er det gået stærkt for det unge stjerneskud, der har sunget sig ind i vores hjerter med hans fængende melodier og karakteristiske stemme.

Når Hjalmer træder ind på scenen til Rock i Frederikshavn, er den unge sangskriver i sit rette element, og her er han også blevet rost meget for både sit nærvær og publikumstække.

Alle, som kender til Johnny Madsen, ved, at den gode koncertstemning går hånd-i-hånd med fest, fadbamser og fællessang, og den nu 68-årige musiker har i tidens løb udgivet op mod 20 albums i eget navn med hits som ”Uden for sæsonen”, ”Johnny the Blues”, ”Stjernenat”, ”Griseriet På Bounty” og ”Færgemand”.

Sammen med Knud Møller på guitar og resten af bandet kan Knivholt-publikummet glæde sig til endnu en musikalsk oplevelse i topklasse.

Vores allesammens 90’er-favoritter, AQUA, der består af René Dif, Søren Rasted og den norske sangerinde Lene Nystrøm, har siden deres gennembrud i ’97 været kendt på internationalt plan for deres utallige eurodance hits, der bl.a. tæller numre som ’Barbie Girl’, ’Doctor Jones’, ’Turn Back Time’, ’My Mamma Said’ og ’Back To The 80’s’.

I dag står de stærkere end nogensinde, og de er om nogen mestre i at levere en festlig, hitspækket og uforglemmelig livoplevelse.

Hvis man vil sikre sig en billet til Rock i Frederikshavn, skal man være klar til Open By Christmas i Frederikshavn fredag den 29. november, når billetsalget skydes i gang.

Traditionen tro står arrangørgruppen klar i gågaden med et Open By Christmas-Pakketilbud, som indeholder en entrébillet til Rock i Frederikshavn og masser af gavekort og værdikuponer, som kan bruges i lokale forretninger og virksomheder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...