Foreningen trækker sig fra paraplyorganisationen Frederikshavn Ungdoms Fællesråd - FUF

FREDERIKSHAVN: På et ordinært bestyrelsesmøde har en enig bestyrelse i Ffi-fodbold valgt at udtræde af paraplyorganisationen FUF med øjeblikkelig virkning.

- Gennem længere tid har vi ikke følt os repræsenteret af FUF i væsentlige sager. På den baggrund har vi valgt at udtræde, siger formand for Ffi-fodbold Anders Brandt Sørensen.

- Vi smækker ikke med døren og håber alt det bedste for FUF. Jeg kan konstatere, at andre foreninger har glæde af FUF, så derfor vil jeg ønske FUF held og lykke fremover i bestræbelserne på at fremme gode forhold for alle klubber og foreninger i Frederikshavn kommune, siger formanden.

I fremtiden vil Ffi-fodbold arbejde indenfor fællesskaber, som giver plads til alle.

- Vores holdning er, at kampen for nogle foreninger ikke skal gå ud over andre. Det er utidig indblanding, hvis vi eller andre vil bestemme, hvor f.eks. Frederikshavn Tennisklub skal spille og træne. Det ved de bedst selv. Derimod vil vi til en hver tid kæmpe for at bevare så mange klubber og foreninger i vores kommune som muligt. Mangfoldigheden i vores langstrakte kommune fra nord til syd har altid været vores farverige styrke. Lad os arbejde for at bevare det, så vi kan få de lokalopgør, vi alle elsker, siger Anders Brandt Sørensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...