Det var en stor overraskelse for Lars Frost, der er lærer for G-klasserne på Nordstjerneskolen, da han tirsdag formiddag blev overrasket på sin 60 års fødselsdag. 21 elever og 5 lærere, havde taget den lange gåtur, pænt fordelt i tre grupper, fra Nordstjerneskolen til fødselarens hjem i Bangsbostrand for at synge for ham.

- Jeg blev virkelig overrasket, og havde slet ikke tænkt på, at der kunne komme besøg. Men det er dejligt at der kommer nogen forbi i den her corona tid. Vi kan jo desværre ikke bede eleverne om at komme indenfor, og det er også kun min søster og svoger der er inviteret på besøg senere i dag. Men vi har huset fyldt alligevel, da Ann og jeg tilsammen har syv børn griner Lars. Fejringen af den runde dag, skulle have foregået i weekenden, men den er blevet udskudt.

Det var Hanne Risom der havde arrangeret overraskelsen. Hun har arbejdet sammen med Lars siden hun startede som lærer på Ørnevejen Skole i 1989. Lars startede på skolen i 1986 og har helt fra starten af, været beskæftiget med børn med indlæringsvanskeligheder. Hanne og Lars fortsatte samarbejdet med specialklasserne, da Nordstjerneskolen blev etableret. G-klasserne rummer børn i alderen fra 4. -10. klasse.

- Vi har været på skolen med alle vores elever siden der blev åbnet for 1.-6. klasse. Vores elever elsker at komme i skole, og mange har svært ved at få tiden til at gå derhjemme fortæller Hanne Risom, inden de starter den lange gåtur retur til Nordstjerneskolen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...