Johnny Christensen kan sin Elvis og det beviste han fredag

FREDERIKSHAVN: Det eneste, der manglede, da Frederikshavns Elvis sang julen ind ved Kirkeskoven fredag eftermiddag, var hawaiiansk varme, for den frederikshavnske vind gik durk gennem frakkeskøderne og sendte mindelser fra tundraen gennem kroppen.

Nu var der plusgrader, men det var trods oliebrænderne svært at stå stille og nyde The King’s melodiunivers, som Johnny Christensen fra Frederikshavn, tryllede frem for os.

Og selv om bevægelserne langt hen ad vejen var elviske, så er der altså en stor forskel på at stå i en tætpakket hal eller et forblæst december hjørne i Frederikshavns centrum.

Johnny Christensen, som arbejder som sikkerhedsvagt, optræder de steder, hvor folk gerne vil have, han skal optræde. For eksempel til firmafester, privatfester, i gymnastiksale eller til et Las Vegas inspireret bryllup i Fårup Skovhus.

Desuden har han samlet et hav af Elvis-ting (plader, figurer, buste og puder med meget mere), som er stablet sammen i et rum i hjemmet på Saltebakken i Frederikshavn.

Og i forbindelse med booking af koncerterne har Johnny Christensen endda oprettet sit eget firma, ”Johnny The Spirit of Elvis”.

Men én ting har 44-årige Johnny Christensen indtil nu ikke fået taget sig sammen til:

At indspille en plade med sange af Elvis.

- Det har jeg da været bange for. Hvad ville folk ikke tænke? Det er jo ikke, fordi jeg tror, jeg er Elvis. Slet ikke. Jeg vil bare gerne hylde ham ved at indspille nogle af hans sange.

Men nu er han sammen med FS Orlonn fra Lyddokken i gang med det projekt.

Musikken til sangene bliver ”hentet ind”, som det hedder i fagsproget, og så bliver resten ellers lavet i Lyddokken.

Det er endnu for tidligt at sige, hvornår pladen udkommer - og hvilke sange som bliver udvalgt.

Men fredag beviste han, at han trods kulde og blæst sagtens kan stå distancen - og leverede en fin performance i en forblæst gågade.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...