Gør din klode en tjeneste og gå for klimaet, lyder opfordringen

FREDERIKSHAVN: Søndag 10. marts deltager Abildgård Sogn igen i Folkekirkens Nødhjælpsindsamling.

- Vi håber at få så mange frivillige indsamlere ud og banke på dørene, at alle i sognet får mulighed for at give verdens mest udsatte mennesker en håndsrækning, lyder det fra Stig E. Lundbo, der er indsamlingsleder.

Danmark har oplevet lidt af en klimavækkelse i løbet af det seneste år. Rigtig mange danskere har for alvor fået øjnene op for klimaforandringernes ødelæggende konsekvenser og er begyndt at ændre deres vaner for at mindske deres CO2-aftryk.

Verdens fattigste lande har været udfordret af klimaforandringerne i flere år.

- Vi har kurs mod en klimakatastrofe. Klimaforandringerne betyder allerede nu, at fattige mennesker må forlade deres hjem, og mange lande vil blive fastholdt i fattigdom, hvis vi ikke tager klimatilpasning alvorligt.

- Abildgård Sogn er i Sogneindsamlingen, fordi det altid er en god og hyggelig dag, hvor vi, på tværs af generationer deler vores søndag med mennesker, der virkelig har brug for hjælp.

- Sogneindsamlingen er en anledning til at blive mindet om, hvor lidt der faktisk skal til for at gøre fattige mennesker i stand til at klare sig selv siger Stig E. Lundbo.

Indsamlingen søndag 10. marts begynder ved Abildgård Kirke klokken 10.00 med kaffe og rundstykker. Efter indsamlingen serveres suppe og pizza.

Vil du være med til at knække klimaudfordringerne, så meld dig som indsamler på blivindsamler.dk eller ved at kontakte Stig E. Lundbo, på tlf. 40 24 53 10. Du kan også blot møde op på dagen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...