FDF’erne seniorfestival var et tilløbsstykke

FREDERIKSHAVN: Benjamin Vesterskov fra FDF Frederikshavn 1 deltog i weekenden sammen med syv andre fra FDF Frederikshavn og 1.500 andre unge FDFere til SeniorFestival 2019.

De spændte unge mødtes til en weekend i musikken, komikkens og legens tegn på Kongeådalens Efterskole mellem Vejen og Rødding.

Og med unge fra hele landet, var der både mulighed for at knytte nye venskaber på tværs af landet og gense gamle venner.

- Det er nemt at få nye venner på Seniorfestival. Til hverdag er vi gode til at dømme hinanden ved første øjekast, men her er vi alle ens i vores skjorter og fælles om at være FDF’er, siger Benjamin Vesterskov.

Trods hegnet blev væltet noget roligere end på andre festivaler, så blev festivalpladsen indtaget i bedste festivalstil af rekordmange forventningsfulde FDFere, der alle var klar til musik, fællessang, events, comedy og telthygge. Festivalen bød nemlig på mere end bare musik fra den store Seniorfestival-scene.

Event-scenen, som var årets nye initiativ, var nemlig tovholder for events for enhver smag.

De arrangerede events spændte lige fra Crazy Banko og sokke-paintball til mere rolige aktiviteter som morgengymnastik, andagt og rundvisning for alle førstegangsfestivalgængere.

Og festivalen var et hit hos de unge fra FDF Frederikshavn 1.

- Det er fedt at man bare kan gå rundt og hygge sig og så hoppe med på de aktiviteter man lige kommer forbi, siger Benjamin Vesterskov.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...