Stor handelsfredag på kanten af købstadsjubilæet

FREDERIKSHAVN: Her på kanten af jubilæumsmåneden fejrer byens butikker Frederikshavn med et stort jubilæums-open-by-night fredag fra normal åbningstid til kl. 21, når mørket er faldet på.

Som altid er en open-by-night en skønsom blanding af gode tilbud, massiv underholdning og konkurrencer, og handels- og Virksomhedsforeningen FREDERIK fornægter sig heller ikke denne gang.

En af de store satsninger har gennem hele året været kampagnen, der skal få os til at lægge vore handelskroner lokalt.

Det er ikke et ønske, der er alene grundet i butikkernes lyst til øget omsætning, men et grundvilkår, hvis byen skal kunne overleve som handelsby.

På fredag er der 15.000 kroner på højkant, så det kan sagtens ende med at blive så meget sjovere end lotto.

Spændende udløses på Fiskertorvet kl. 20 hvor et stort antal jubilæums-goodiebags fyldt med gavekort, produkter og lækkerier fra byens butikker og spisesteder vil finde nye ejere.

På Fisketorvet kan man i øvrigt også møde Emillievejs Slagterforretning og brygmester Kent fra Frederikshavns Bryghus.

De har smagsprøver på kvalitetsprodukter og den helt nye og lokalt producerede jubilæums-ølpølse og spegepølse.

Pølserne er produceret med bl.a. øl fra Frederikshavn bryghus.

Det sker fra 17-21.

Og Johnny Madsen Jam findes også på Fisketorvets scene.

Johnny Madsen Jam er en hyldest til en ægte, vestjysk rock’n’roller.

Den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken og de originale tekster har præget Johnny Madsens ramsaltede rock´n´roll og blødende blues, og gjort ham og hans band unikke på den danske musikscene.

Inden de går på kl. 19, kan man allerede kl. 16 høre Sonny Møller Duo. Sammen med multiinstrumentalisten Martin Nielsen, som er hjemvendt efter et årti i USA, vil de sammen underholde med både sange fra det nye album og en håndfuld af de gamle klassikere lige fra Dolly Parton til Johnny Madsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...