Østerdal Folkeskov plantes i 2021 - på initiativ af Interflora

KOMMUNEN: Efter at have plantet næsten en halv million træer i Zambia og Tanzania, vil blomster- og gavekæden Interflora, sammen med sine kunder, plante tre folkeskove i Danmark.

Og en af de tre folkeskove kommer til at ligge i Frederikshavn. Folkeskovene, der plantes næste år, skal skabe rekreative områder og medvirke til at sikre fremtidens drikkevand og styrke biodiversiteten, men også at skabe rekreative områder for danskerne.

Skovfoged i Frederikshavn, Søren Hoff Brøndum, er positiv overfor Interfloras folkeskovs-projekt:.

- Det glæder mig, at vi nu får mere folkeskov til Nordjylland. Ikke nok med at skoven hjælper med at beskytte vores drikkevand, så kommer den også til at give fantastiske, nære naturoplevelser til lokalbefolkningen.

- Det glæder mig, at vores i forvejen grønne kommune, i samarbejde med Interflora, får søsat et fantastisk klimaprojekt som dette.

Jeg er sikker på, at folkeskoven vil blive et trygt hjem for både Frederikshavns dyr og natur i fremtiden, understreger Søren Hoff Brøndum.

Folkeskoven i Frederikshavn plantes i samarbejde med Frederikshavn Kommune og Growing Trees Network Foundation.

Folkeskoven i Frederikshavn plantes i samarbejde med Frederikshavn Kommune og Growing Trees Network Foundation og får navnet Østerdal Folkeskov. Skoven kommer til at bestå af 80.000 træer, som plantes i efteråret 2021.

- Ved at plante folkeskove i Danmark kan vi og vores kunder medvirke til at sikre fremtidens grundvand og det rene drikkevand samt skabe flere levesteder til planter og dyr, og så giver det jo også danskerne en mulighed for selv at tage ud og opleve naturområder, som de selv har været med til at skabe gennem blomsterbuketter og gavehilsner sendt gennem Interflora, siger Søren Flemming Larsen, der er adm. dir. hos Interflora Danmark.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...