Open By Night 31. maj har musik som tema i år og programmet varer 12 timer

FREDERIKSHAVN: Open By Night er en fest, og i år fester byen under temaet ”Hele byen rocker”.

- Det handler både om, at vi har masser af musik i gaderne, at vi samarbejder med Rock i Frederikshavn og at der er gang i vores by, siger handelschef Dan Kobberup.

Open By Night finder sted fredag 31. maj fra 10-22 og slutter af med en rigtig syng med koncert.

- Vi har hyret populære Østre Gasværk, som også spiller på Rock i Frederikshavn, til et brag af en koncert på Fisketorvet. De starter klokken 22, fordi vi gerne vil have vores besøgende til at blive i byen også om aftenen, så de handler i butikkerne og bagefter hygger sig til koncerten, fortæller Dan Kobberup.

Østre Gasværk spiller Kim Larsen og især Gasolinnumre og de kan få enhver forsamling til at rocke igennem.

Dan Kobberup har også været ude og investere i balloner, som ligner guitarer, og som butikkerne kan pynte op med. 250 ”luftguitarer” vil hænge rundt omkring og skulle du have luft til at give en guitarsolo er det uden tvivl helt i orden.

Er du mere til skønsang end rock så byder fredagen også på flere koncerter. To lokale kor og et svensk kor kan man høre. Børnekoret Nordstjerneskolens Kor vil også synge Kim Larsens snage og de optræder også på Fisketorvet, og det er klokken 19.

- Fladstrandkoret er også fra Frederikshavn og de har et samarbejde med det svenske kor Sölvesborgs Körsällskab, som tæller 70 sangere, siger Dan Kobberup.

Og som om det ikke er nok, kan du opleve de to kor flere gange blandt andet en fælles koncert i Frederikshavn Kirke klokken 20.

Der er også Nesbygda Bras, rockduoen Doble D og for de lidt ældre 55 års jubilæumskoncert med The Firebirds.

Hvem, der spiller hvor og hvornår kan du se i Frederik-avisen, som bliver uddelt sammen med Lokalavisen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...