Frederikshavn Billard Klub blev stiftet i 1984. Frederikshavn billard klub har altid været gemt lidt væk. Mange ved slet ikke den eksisterer.

- Vi har flyttet mange gange i tidens løb Efter mange år under jorden på Munkebakken skole (kælderen under inspektørkontoret) med to borde og 12 medlemmer, lyder det fra klubben, som fortsætter:

- Efter 25 år under jorden flyttede vi op til LOOP nogle år, men blev desværre opsagt, da lokalet skulle bruges til møbelforretning. Nu holder vi til på Knivholtvej 20, men at flytte er en dyr fornøjelse for en lille klub som vores, ca. 30000kr i flytteudgifter hver gang for 3 borde, da de skal skilles ad og samles af specialister hver gang. De vejer flere 100 kilo stykket. trods det har vi en rigtig god økonomi.

Vores langtidsplaner er, at få vores eget hus eller lokale på ca. 200m2 med egne toiletter, et lille køkken, 5 billardborde og 1 snooker bord, men det kræver at vores nuværende medlemstal på 38 medlemmer og 5 gratis prøvemedlemskaber i 3 mdr. bliver til mindst 60 medlemmer.

Billard sporten kræver ikke den helt store fysik, så man kan spille det i mange år og i en sen alder. Vi har i sæsonen 20/21 tilmeldt 2 serie 3 hold og 3 Old Boys hold. Alle kan spille turnerings billard, da man spiller med handicap som man også gør i golf. Vi håber vi kan tiltrække nogle fra diverse udendørs aktiviteter, som ligger stille om vinteren, hvor vi har vores hovedsæson.

Det er også en forholdsvis billig sport da kontingentet er 700 kroner om året. Man kan spille alle ugens dage fra 0800 til 2200 hele året rundt.

Så mød op, der er stadig åbent hus hver torsdag de næste 3 uger til og med 27/8 på Knivholtvej 20 fra kl. 1400 til 1700. Der kan vi også tilbyde et 3 mdr. GRATIS medlemskab. Hvis torsdag ikke passer jer er I altid velkommen til at kontakte os på tlf. 23 45 84 62. Glæder os til at hilse på jer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...