Naturjournalist beretter om den nordjyske natur

FREDERIKSHAVN: Søren Skov har for mange af NORDJYSKE Stiftstidendes læsere gennem årene være lig med en naturoplevelse på tryk og i billeder.

16. januar gæster han Onsdagsklubben i Sognehuset i Frederikshavn.

Naturudsendelser hører til de mest de populære programmer i tv, men her møder vi hovedsagligt naturen i fjerne eksotiske egne. Der er derfor mange danskere, der kender mere til løver og elefanter end til vores egne krondyr og kongeørne, og det er synd og skam, for den danske natur er rig på storladne landskaber og fascinerende dyr og planter. Det gælder især i Nordjylland, der huser en række af Danmarks fineste naturområder.

Onsdagsklubben i Frederikshavn, får 16. januar klokken 14.30 besøg af Søren Skov, forfatter og forhenværende naturjournalist ved NORDJYSKE, der med udgangspunkt i sin anmelderroste bog, ”Jysk Natur”, vil fortælle om naturen i Nordjylland..

Her vil han fortælle om fugletræk ved Skagen, traner og klitheder ved Råbjerg, de store fuglekolonier på Hirsholmene, Lille Vildmoses elge og ørne, sumpfuglenes forjættede land i Vejlerne vest for Fjerritslev og meget, meget mere.

Foredraget ledsages af fine naturbilleder, der alle er taget i den nordjyske natur.

I løbet af eftermiddagen kan deltagerne på den måde komme på tur rundt til de fineste naturområder i Nordjylland, alt i mens man sidder hyggeligt bænket ved kaffe og kage i Onsdagsklubbens lokaler i Sognehuset ved Frederikshavn Kirke.

Undervejs vil Søren Skov give gode råd og tips, så deltagerne kan blive inspireret til selv at komme på tur ud i den nordjyske natur, hvor der er så meget at se og opleve året rundt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...