Innovationskonference på Martec 30. januar

KOMMUNEN: 30. januar 2020 skydes året for alvor i gang, når Servitize.DK indbyder til innovationskonference på MARTEC i Frederikshavn. Servitize.DK er et samarbejde mellem FORCE Technology, Teknologisk Institut, Alexandra Instituttet, CBS, AU BSS og finansieret af Industriens Fond, og konferencens omdrejningspunkt er at transformererindustrivirksomheder fra produktleverandører til serviceleverandører.

Formålet er, at forbedre indtjeningen, forlænge produkters levetid, skabe mere konkurrencedygtige virksomheder og skabe et tættere bånd mellem kunde og leverandør.

Og det er selvfølgelig overlagt, at konfercencen placeres hos Martec i Frederikshavn.

- Et af omdrejningspunkterne i maskinmesteruddannelsen er sammenhængen mellem forbrug og omsætning hos virksomhederne.

- Derfor vil det oftest være maskinmestre, som skal sælge disse serviceydelser som produkter, og derfor giver det rigtig god mening, at diskutere servicestrategi og serviceudvikling i miljøet her hos os, siger Jan Jacobsen, uddannelsesleder på MARTEC.

Arrangementet gennemføres bl.a. i samarbejde med Maskinmestrenes Forening og MARCOD, og byder på oplæg fra virksomheder der arbejder med denne transformering.

Virksomhederne Dynamica Ropes, C.C. Jensen A/S og DESMI Pumping Technology kommer og fortæller om, hvordan de allerede nu mærker positive effekter på omsætning, indtjening og relation til kunderne, og om hvordan de har udviklet konceptet fra idé til udfordringer, designløsninger og ikke mindst tilpasning af organisation og teknologier.

Endelig vil deltagerne også møde forskere fra Institut for Forretningsudvikling og Teknologi fra AU Herning, som med deres research er med til at sikre den optimale udvikling af virksomhedernes konkurrenceevne under projektet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...