Tea, Tvilling indtager Det Musiske Hus med deres fantastiske rejse

FREDERIKSHAVN: Handicapidrættens Fællesråd og Trivselsgruppen for alle ansatte i Frederikshavn Kommune inviterer til foredrag med Team Tvilling.

Det sker lørdag 15. juni kl. 15,00 i Det Musiske Hus.

Bag Team Tvilling finder vi brødrene Steen og Peder Mondrup, og i foredraget får vi deres unikke historie – fra de kom til verden tre måneder for tidligt til de 34 år senere gjorde det umulige: Nemlig at gennemføre en Ironman sammen, selvom Peder hele sit liv har siddet i kørestol.

Steen og Peder Mondrup fortæller med masser af humor, varme og glæde om deres fantastiske rejse frem mod KMD Ironman i København i august 2014, hvor de som de første tvillinger i verden sammen gennemførte en Ironman.

Det er en historie om mod, viljestyrke, mål og drømme, motivation og en stærk tro på, at man kan det, man sætter sig for, så længe man ser muligheder frem for begrænsninger.

Tvillingerne overvinder både tvivl og modgang, og rejser sig fra nederlag, mens de fortsætter deres kamp for hinanden og for drømmen om Ironman-medaljen, fordi de sammen har en stærk tro på, at de kan nå målstregen.

Lige meget om det regner eller hagler eller de bliver kørt af vejen af en campingvogn, så er det blot forhindringer, der skal forceres.

Men Team Tvilling er mere end gennemførelse af en Ironman.

Det er nemlig kampen for at nedbryde tabuer og fjerne berøringsangsten mellem handicappede og ‘almindelige’ mennesker.

Steen og Peder fortæller om tankerne og formålet med det store Team Tvilling-projekt, der har bragt tvillingerne endnu tættere sammen og de kommer med deres bud på, hvordan får man et godt liv, selvom man er bundet til en kørestol og er afhængig af andres hjælp til alt.

Deres positive livssyn og deres arbejde og bedrift inspirerer, giver stof til eftertanke og smitter positiv af på deres omgivelser.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...