21-årige Anton Madsen skal fremover tørne ud for Blackhawks danske mestre

FREDERIKSHAVN: Frederikshavn Blackhawks’ danske mestre i floorball kan præsentere en ny spændende forward i truppen, der skal være med til at forsvare det danske mesterskab i Unihoc-ligaen.

Klubben har lavet aftale med den 21-årige Anton Madsen fra Brønderslev.

Anton Madsen har fået sin floorballopdragelse i Brønderslev, og har spillet flere sæsoner i den bedste række for Brønderslev Hot Shots. Så det er en spiller der ved hvad det drejer sig om.

- Anton er en ung mand med masser af fart og tempo i fødderne. En ting der falder godt ind i vores trup og som vi kan få stor fornøjelse i kommende sæson. Udover det er han en af få right-fattede spillere som vi har i truppen. Det er vigtigt for os, at der stadig er bredde og konkurrence om pladserne på holdet. Det er Anton med til at give os, lyder det fra trænerteamet Claus Riis Jensen og Anders Kjær.

Anton Madsen siger selv om skiftet til Frederikshavn Blackhawks:

- Jeg fik en snak med Claus omkring tingene og målsætningen for sæsonen. Dem fandt jeg spændende, og valgte derfor at tørne ud for Blackhawks i kommende sæson.

Jeg håber at kunne bidrage med hårdt arbejde og hjælpe holdet så meget jeg kan, både offensivt og defensivt, således at missionen om at forsvare mesterskabet er inden for rækkevidde.

- Jeg forventer, at vi som hold kommer til at spille med stor disciplin og hjælper hinanden i både medgang og modgang. Klarer vi det, er jeg sikker på at der hænger en guldmedalje om halsen på os, når sæsonen er ovre, slutter den nye forward.

Anton Madsen kommer til at spille med nr. 14 på trøjen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...