Jyske Bank Boxen fejrede lørdag gæst nummer to million under IIHF Ishockey VM i Herning

FREDERIKSHAVN: Lørdag 12. maj rundede Jyske Bank Boxen en helt særlig milepæl, da gæst nummer to million trådte ind ad døren. Det skete i forbindelse med IIHF Ishockey VM 2018, hvor tusindvis af gæster valfartede til multiarenaen for at overvære opgøret mellem Danmark og Korea og fire år efter, at Jyske Bank Boxen kunne fejre gæst nummer én million.

Gæst nummer to million i Jyske Bank Boxen blev Tinna Sørensen fra Frederikshavn, som lørdag, i forbindelse med VM i ishockey, trådte ind ad døren i selskab med sin far, mand og deres to børn.

De tre generationer var kørt til Herning for at støtte op om de danske ishockeyherrer:

- Det er simpelthen vores lykkedag i dag. Vi var inde og se Danmark spille mod Canada i mandags, og så besluttede vi meget impulsivt i morges, at vi ville ned og se kampen mod Korea også, så vi skyndte os at købe billetter og kørte afsted, og så sker det her. Det er da for vildt, lød da fra en meget glad og overrasket Tinna Sørensen.

Sammen med æren og en stor buket blomster modtog Tinna Sørensen og familien et gavekort til en valgfri oplevelse i Jyske Bank Boxen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...