Forsyningen har overtaget skraldebiler og hjemtager nu opgaven med at indsamle renovations- og papiraffald

FREDERIKSHAVN: Det er kun godt en uge siden Frederikshavn Forsyning A/S og Remondis A/S besluttede sig for at gå hver til sit.

Siden har Forsyningen været i gang med at vurdere, om de skulle forsøge at udlicitere opgaven til anden side eller simpelthen bare tage den hjem og så selv stå for at indsamle renovations- og papiraffald i Frederikshavn Kommune fra 1. september i år.

- Der er gennemført flere møder med renovationsarbejderne, faglig organisation og Forsyningen.

- Vi har konkluderet, at vores krav til forsyningssikkerhed og fleksibilitet bedst indfries, hvis vi kan lave aftalerne direkte med renovationsarbejderne.

- Vi har derfor valgt at hjemtage opgaven, siger formanden for forsyningen, byrådsmedlem Jens Hedegaard.

Han understreger, at dialogen har været løsningsorienteret, og der er fuld opbakning fra faglig organisation og medarbejderrepræsentanterne til den nu besluttede løsning.

Medarbejdere, der ved aftalens udløb er ansat på faste aftaler hos Remondis A/S, og som er beskæftiget med indsamling i Frederikshavn Kommune, er sikret beskæftigelse ved Forsyningen, idet reglerne for virksomhedsoverdragelse er gældende.

Efter aftale med Remondis overtager Forsyningen de 14 skraldebiler, der er nødvendige for renovationsindsamlingen.”

- Vores fokus har været at sikre forsyningssikkerheden overfor vores kunder.

- Det har derfor været en afgørende forudsætning i forhandlingerne, at vi med aftalen sikrer råderet over vognparken, siger Jens Hedegaard.

Og det forhold er ganske vigtigt, for der er nemlig 14 måneders leveringstid på nye skraldebiler af de typer, der kan anvendes i Frederikshavn Kommune.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...