Frederikshavn Kirke tilbyder et pusterum i julegaveræst

FREDERIKSHAVN: Lørdag 15. december klokken 11 er der igen adventsmusik i Frederikshavn Kirke.

Det er denne gang en ”gammel kending” der vender tilbage til Frederikshavn Kirke. Lise-Lotte Kristensen har nemlig tidligere gæstet kirken med et udvalg af hendes store repertoire af særdeles underholdende orgelmusik.

Lise-Lotte Kristensen er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium i 1988 med orgel som hovedfag af. Derefter tog hun til London og studerede i et år hos professor David Sanger. Efter hjemkomst til Danmark igen blev hun ansat ved Fredenskirken i Viby, hvor hun var med til at opbygge et rigt musikliv omkring kirken med mange børnekor og flere koncertrækker. Efter ansættelse ved Sct. Catharinæ Kirke i Hjørring og Grenaa Kirke er Lise-Lotte nu ansat ved Sct. Nicolai Aabenraa hvor hun især arbejder med voksenkor.

Lise-Lotte Kristensen er en erfaren koncertgiver og har spillet mange koncerter i såvel ind - som udland. Hun udgav i 1996 ”Orglet Danser” - en anderledes orgel-CD der viser de mange facetter ved et orgel. Lise-Lotte har en forkærlighed for det anderledes orgelmusik, musik der er blevet ”glemt” fordi det ikke passede ind i de gængse opfattelser af, hvad orgel- og kirkemusik er.

Ved koncerten i Frederikshavns kirke vil der blive spillet underholdende små stykker man bliver i godt humør af, kendt julemusik af Gordon Young ligesom vi kommer på en lille slæderejse. Lise-Lotte Kristensen glæder sig til at vise bredden i orgelmusikken - også den sjove side.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...