Blackhawks fortsætter samarbejdet med Claus ”Riis” Jensen

FREDERIKSHAVN: Det er med stor glæde vi allerede nu kan offentliggøre, at vi har forlænget aftalen med vores herreliga cheftræner. Claus ”Riis” Jensen skal således også stå i spidsen for vores succesrige herreligahold den kommende sæson.

Et hold som Claus indtil videre har ført frem til en pokaltitel samt grundspilsvindere. Blackhawks er efter sikre sejre over Brønderslev i kvartfinalerne, klar til semifinale-serien (bedst af fem kampe) mod Copenhagen Floorball og satser på igen i år, at spille med om guldet og dermed forsvare sin DM-titel.

- Vi har også store forventninger til den kommende sæson, da hele vores hold forventes at være intakt til næste sæson. Dette sammenholdt med at der nok kommer et par forstærkninger til holdet, dels ude fra, men også fra egne rækker gør, at vi også regner med at være med i den sjove ende næste år, sige Blackhawks næstformand Bjørn Fuglsang.

- Det er dejligt at vi allerede nu kan melde dette ud, så vi har ro på resten af sæsonen, og kan med sindsro se frem til de sidste kampe i dette års turnering. Blackhawks afholdte holdleder Anders Dull har også sagt ja til at virke som holdleder endnu et år, slutter Fuglsang.

- Jeg glæder mig også til at kunne fortsætte arbejdet med de mange talentfulde unge mennesker, siger Claus Riis Jensen i en kommentar til kontraktforlængelsen. – Og med hjælp fra de mere garvede på holdet, kan jeg kun se at Blackhawks mange år ud i fremtiden vil være en del af toppen i dansk floorball. Det er en spændende udfordring, men lige nu er der fuld fokus på årets slutspil, hvor vi valgte Copenhagen som modstander i semifinalerne. Det i sig selv bliver en hård serie. Copenhagen er kun blevet bedre her på det sidste, slutter Claus Riis Jensen

Kommende års turnering bliver med et nyt set up, da man går tilbage til øst-vest opdelingen i grundspillet. Efter nogle år med en landsdækkende turnering, vil Floorball Danmark - efter opfordring fra flere klubber - forsøge at skabe en mindre omkostningskrævende turnering. Det betyder, at flere klubber kan være med og dermed skabe en større bredde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...