Snart er det skøjtetid igen - nu med ny træner

FREDERIKSHAVN: Selv om skøjteløberne fra Frederikshavn Skøjteforening i øjeblikket er lidt på sommerferie standby så er løberne alligevel ve dat være på plads i forhold til en travl efterårsperiode, der blandt andet byder på Jysk Fynsk Mesterskab på hjemis i Iscenter Nord i november.

En intens forårsperiode og en solid gang off-ice træning blandt andet i Crossfit Frederikshavn for de ældste af løberne giver et godt afsæt for sommertræningscampen i uge 31.

Her vil klubbens nye træner, Sergey Romashkin, i øvrigt blive præsenteret og styre træningerne.

Han kommer til Frederikshavn sammen med sin hustru og datter på 10 år, der selvfølgelig også skøjter.

Han har senest været cheftræner i Frankrig i fire år.

Nogle af klubbens mesterskabs- og konkurrenceløbere bruger en del af deres sommerferie på sommercamps i Oberstdorf i Tyskland og i Odense, hvor der er mulighed for at træne på is.

Sæsonen 2017/2018 var en succesrig og begivenhedsrig sæson for FSF.

Der startede mange nye små medlemmer på klubbens skøjteskole, der blev bestået en masse mærkeprøver, og der blev vundet mange medaljer og mesterskaber i diverse konkurrencer, hvor FSF nok engang fik vist klubbens høje niveau.

Selv om der startede mange nye små piger på skøjteskolen sidste sæson, er der stadig plads til mange flere.

Skøjteskolen indledes lørdag 1. september kl. 10.45, og alle nye medlemmer er meget velkomne til at kigge forbi.

Der er små piger og drenge helt ned til 3-4 år på skøjteskolen, og der er hjælpetrænere til at hjælpe med at holde i hånd og mulighed for at låne hvide kunstskøjter i klubben.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...