Weekenden 2. og 3. marts byder på forårsfornemmelser indendørs

FREDERIKSHAVN: I weekenden slås dørene i Arena Nord op til Vendsyssels største forårsmesse med alt til bolig, have og fritid akkurat som traditionen byder, men i år udvidet med et Atletcenter, der er fyldt til bristepunktet med golfudstyr.

Forårsmessen er en messe for alle, med en bred vifte af aktiviteter.

Ved messen møder man engagerede udstillere, som er klar til at gøde jorden for nyindkøb med inspiration og vejledning til nye idéer.

Messen er velbesøgt med flere end 11.000 årlige gæster - et tal man forventer at tangere ganske betydeligt i år som konsekvens af den store golfsatsning.

Forårsmessen spreder sig som tidligere år over de to dobbelthaller.

Den ene af hallerne er fyldt med inspiration inden for bil, båd, camping og cykler, mens den anden spænder bredt over hus, have og fritid.

Men med golfsatsningen som kom på skinner i september sidste år, er Atletcentret også inddraget i år.

Den bliver formeligt omdannet til et golf-univers, som Frederikshavn Golfklubs Proshop ved Phillip Larsen står for indretningen af.

Han sørger for masser af oplevelser og muligheder i forbindelse med messen, og har allieret sig med en række leverandører - ikke mindst Jesper Kjær fra Callaway og Mads Grubert fra Ecco, som sammen med Phillip Larsen besøgte Arena Nord i september og dengang tydeliggjorde, at de var imponerede over centret og mulighederne for at skabe et golfunivers i deres helt egen hal med en velsignelse af golfudstyr og beklædning.

Publikum kan ud over at tjekke nyhederne ud få en fitting på trackman, samt orientere sig spændende golfrejser fra GolfPlaisir. Endelig er Badmintonhallen også en vigtig brik i dette års forårsmesse.

Den er nemlig kernen i årets 800 kvadratmeter store legeland med gladiator arena, mega dart, nerf guns, bumberballs, sumodragter og svimmelhedsbriller - kan man forlange mere.

Så alle uanset alder og hang til kagedyst, ferierejseforedrag, biler, hus, have, sport eller anden fritidsaktivitet, kan få lysterne styret, når dørene slås op i weekenden.

Det sker lørdag og søndag, begge dage fra kl. 9-16.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...