Donation til Anja Lovéns ”Land of Hope”

FREDERIKSHAVN: 78 betalende gæster var mødt frem i Arena Nord til Anders Vestergaards og Per Kristensens foredrag om deres rekordsvømmetur på 116 km fra Skagens Gren til Hunnebostrand i Sverige.

Billetprisen var 100 kroner, og da Arena Nord havde stillet lokaler til rådighed for arrangementet, lykkedes det således at indsamlet 7.800 kroner, som ubeskåret går til DINNødhjælp,

Faktisk har Per Kristensen og Anders Vestergaard besluttet at runde beløbet op til 10.000 kroner, hvilke de med stor glæde har viderebragt til Anja Lovén – frederikshavneren, som står bag DINNødhjælp, der hjælper de såkaldte ”heksebørn” i Nigeria.

- Vi syntes det kunne være sjovt at dele vores eventyr med alle, der havde lyst til at lytte og så kunne vi få en mulighed for at støtte Anjas beundringsværdige arbejde, siger Per Kristensen.

Aftenens foredrag begyndte med at Pia Lovén – meget rørende – i billeder og film præsenterede børnene, forholdene og udfordringerne på børnehjemmet i Nigeria.

- Pia afsluttede med at vise et billede af børnene på ”Land of Hope”, hvilket blot bekræftede, hvor rigtigt det er at støtte dette projekt, siger Anders Vestergaard

Efterfølgende fulgte foredraget om den imponerende svømmetur tværs over Skagerrak. En ærlig, humoristisk og gribende fortælling, som desværre fik en kedelig afslutning, som vi allerede har omtalt her på sitet.

15-20 minutter før foredraget sluttede, aktiveredes brandalarmen i Arena Nord.

Hele bygningen blev evakueret.

Desværre for gæsterne og Arena Nord var det ikke en falsk alarm, da brandfolk efterfølgende kunne konstatere en mindre brand i et teknikrum.

Anders og Per måtte derfor afbryde aftenens foredrag og takke gæsterne for fremmødet på parkeringspladsen.

- Det var vi selvfølgelig kede af, men situationens alvor taget i betragtning, var der ingen valg. Det vigtigste var at alle kom ud i god ro og orden fortæller Anders Vestergaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...