Spar Nord Fonden stiller hver måned 10.000 kroner på højkant til et lokalt projekt

KOMMUNEN: Spar Nord Fonden støtter hvert år tusindvis af lokale ildsjæle, der alle giver lidt ekstra tilbage til lokalsamfundet. Ud over støtte via donationer og Crowdfunding stiller Spar Nord Fonden hver måned 10.000 kroner på højkant til et lokalt projekt. Spar Nord Fonden kalder det ”10 til Forskel”.

Siden 2012 har 10 til Forskel kørt hver måned – en konkurrence hvor det gennem fælles indsats og engagement i lokalsamfundet kan lykkedes at vinde 10.000 kroner til gode ideer, som personer eller grupper i Danmark har udviklet og selv lagt masser af kræfter i. 10 til Forskel er nemlig sat i verden for at hylde lokale initiativer og sørge for at sætte fokus på projekter, der gør en forskel for mennesker i lokalsamfundet.

Søg penge

For at deltage i 10 til Forskel skal man uploade en video på www.10tilforskel.dk, hvori man fortæller om hvem man er, og hvad pengene skal gå til, hvis man vinder.

Målet med 10 til Forskel er at styrke lysten til at tage initiativer, som både i sin tilblivelse, i arbejdsprocessen og i udførelsen kan gøre andre glade og rigere på gode oplevelser. Gennem årene har vi set, at 10 til Forskel faktisk kan glæde flere gange – først med de mange grineflip og fælles flid, når den lille video skal optages, og senere igen hvis man også bliver månedsvinder med udsigt til 10.000 kroner.

10 til Forskel

Den månedlige vinder af konkurrencen er det projekt, der har formået at skaffe flest stemmer ved konkurrencens udløb. Foreningen eller initiativtager skal altså selv på barrikaderne for at inspirere og engagere netværk og lokalsamfund til at støtte initiativet med stemmer.

Hvis et projekt ikke samler stemmer nok til at vinde i den måned, man deltager i afstemningen, får man dog en ekstra chance, og projektet er automatisk med igen i måneden efter.

Spar Nord Fonden opfordrer ildsjæle fra klubber, foreninger, skoler, børnehaver, integrationsprojekter, kulturelle institutioner m.v. til at uploade deres gode projekter.

Det er helt enkelt – Upload din video. Stem. Gør en forskel.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...