Lyd og Billede Specialisten Frederikshavn har pr. 01.08. ansat Mogens Vittrup også kendt som Fona-Mogens.

- Mogens passer perfekt ind i vores strategi med voksen personlig faglig service i vores fysiske butik og online. Vi har stor succes både lokalt i Maigårdscenteret og regionalt på www.lbs.dk hvor kunder fra hele Danmark besøger os. Det at vi altid matcher laveste netpris og samtidig tilbyder voksen faglig rådgivning har vist sig at være DET rigtig mange kunder ønske, udtaler indehaver Laust Nielsen.

Mogens bliver en del af den daglige ledelse og skal herunder hjælpe med den stadig stigende efterspørgelse på blandt andet Samsung, Sony, Panasonic, Sonos, Bose, LG, Philips, JBL mm.

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af teamet hos Lyd og Billede Specialisten. Jeg har altid sat stor pris på den personlige kundekontakt, hvor kunden ikke bare er et nummer i rækken og det får jeg virkeligt mulighed for at udleve i det koncept, som Lyd og Billede Specialisten har udviklet. Når det er sagt, har jeg også drillet dem lidt med at de ikke har været helt gode nok til at fortælle, hvad de kan lokalt, men det må jeg så lige komme og hjælpe dem med” griner Mogens Vittrup.

Mogens var i mange år leder af Radiomontøren, som senere blev til Fona og da Fona i 2016 lukkede, var Mogens medstifter af Euronics Frederikshavn Radio/TV og hvidevare ApS, som han har været en del af indtil nu.

- Jeg håber, at mange vil komme forbi til en uforpligtende kop kaffe, så jeg får lejlighed til at vise mine nye rammer frem, afslutter Mogens.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...