Folkedans Danmark Region Nordjylland har holdt deres generalforsamling i Vendsyssel

Folkedans Danmark, Region Nordjylland har holdt deres generalforsamling i Vendsyssel. Det fortæller Kirsten Svendsen.

De 29 fremmødte medlemmer repræsenterer 9 af regionens foreninger.

De meget fyldige beretninger fra formanden og diverse udvalg vidner om, at der på trods af folkedansens lidt trange kår, sker rigtig meget for de nordjyske folkedansere og deres foreninger. Opbakningen fra foreningernes medlemmer er med til at aktiviteterne fortsat arrangeres og afholdes. Her kan vi bl.a. nævne konkurrencer for både børn og voksne, kurser, baller og træf.

Under generalforsamlingen blev der også holdt de traditionelle valg til bestyrelsen og det betyder at bestyrelsen nu ser ud som følger:

Kurt Christensen, formand, Henning Christensen, næstformand, Leif Søgaard, kasserer, Søren Kringel, sekretær, Erik Vognsen, spillemandsrepræsentant,

Alice Nielsen og Jens Sørensen

Som afslutning på mødet nævnes lidt om de kommende arrangementer i Regionen.

Bl.a. regionsmesterskaberne den 22. marts 2020, Børnestævne for børne- og ungefolkedansere i hele Jylland den 25. april 2020, Sommertræf 12. juni 2020, Folkedans Danmarks Landsstævne i uge 28 eller 29, og regionens rejse, der i 2020 går til Spreewald i Tyskland.

- Mange herlige stunder kan det give, i selskab med andre dansere der holder af at dyrke vores sportsgren, på det niveau, hvor vi nu har lyst at være med, skriver Kirsten Svendsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...