Frederik kalder til debatmøde forud for generalforsamlingen

FREDERIKSHAVN: 6500 mennesker arbejder i servicebranchen i Frederikshavn Kommune.

Det gør de fordelt på i alt 750 butikker, restauranter, madsteder, frisører, personligpleje, servicevirksomheder.

Det er et kæmpe og meget alsidigt erhverv, som har stor betydning for kommunen, og det fortjener langt større opmærksomhed, mener FREDERIK.

Foreningen sætter fokus på serviceerhvervet i forbindelse med sin generalforsamling torsdag 14. februar på Scandic The Reef.

- Lige som de maritime erhverv og industrien skal servicebranchen udvikles og synliggøres. Her er en oplagt mulighed for vækst og udvikling og for at skabe job til folk, der bor her i kommunen. Det vil vi gerne invitere til et samarbejde om, siger FREDERIKs formand Erik Sørensen.

Forud for generalforsamlingen holder FREDERIK derfor et debatmøde om at udvikle og synliggøre serviceerhvervet.

Her kommer foruden Erik Sørensen - Karl-Erik Slynge, formand for Frederikshavn Erhvervsforening - Ulla Mosich, formand for Turisthus Nord - Hans Ole Kalhøj, formand for Sæby Handelsstandsforening - Thorben Pedersen, formand for Skagen Handelsstandsforening

De fem formænd giver hver deres bud på at udvikle og synliggøre serviceerhvervet, og så er der en fælles debat, gerne med bidrag fra tilhørerne.

Ordstyrer er journalist Stener Glamann fra Tankegang, der også er en lokal servicevirksomhed.

FREDERIK tester interessen

- Vi har ikke en færdig plan for det videre forløb.

- På mødet her tester vi interessen for emnet, og så vi må sammen med de andre aktører i servicebranchen vurdere, hvordan vi sammen får sat udvikling af dette vigtige erhverv mere tydeligt på dagsordenen, understreger formanden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...