Morten Risager Nielsen i spidsen for Teknisk Afdeling på Regionshospital Nordjylland

FREDERIKSHAVN: Det bliver 47-årige maskinmester Morten Risager Nielsen skal stå i spidsen for Teknisk Afdeling på Regionshospital Nordjylland

Morten Risager Nielsen er lederuddannet via Søværnet og kommer fra en stilling som chef for Reparations- og Vedligeholdelsesafdelingen ved Søværnets Operative Logistiske Støttecenter Frederikshavn. Her har han været ansvarlig for reparation og vedligehold af samtlige af Søværnets enheder med basehavn på Flådestation Frederikshavn. Det gælder både, når skibene er hjemme i basehavn samt under indsættelse i internationale operationer.

Til at udføre de mangeartede højteknologiske opgaver har han haft ledelsen af 78 mand, civile såvel som militære, hver med forskellig erhvervsmæssig uddannelse. Erfaringer, han får god brug for, når han skal være chef for Teknisk Afdeling med opgaver på fire matrikler.

- Jeg ser gode spændende udfordringer i jobbet. Der er brug for et stærkt tværfagligt samarbejde for at få brikkerne i puslespillet til at gå op og sikre høj kvalitet samt effektivitet i afdelingens opgaveløsning, og der har jeg gode erfaringer at trække på, siger Morten Risager Nielsen, der glæder sig til de nye opgaver på hospitalet.

Med Mortens solide baggrund indenfor drift, ledelse og personalestyring samt udvikling, optimering og forandring af eksisterende organisationer er han vant til at lede og planlægge på kort og lang sigt. Ligeledes er han vant til at overskue og styre et ansvarsområde, der fordrer et højt kvalitets- og serviceniveau samt en stor fleksibilitet.

Som teknisk chef får Morten Risager Nielsen ansvaret for ca. 126.000 m2 i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev og Skagen, et budget på 29,7 mio. kr. og ledelse af 50 medarbejdere indenfor medicoteknik, el, vvs, smede, tømrere, maler, maskinmestre og fire daglige ledere.

Morten Risager Nielsen gjorde et solidt og markant indtryk på ansættelsesudvalget og havde særdeles gode referencer, fortæller hospitalsdirektør Henrik Larsen, der sad i ansættelsesudvalget.

- Morten har en solid ledelses- og projekterfaring. Han har erfaringer fra en branche, der ligesom hospitalet skal være i drift 24/7 365 dage om året, så han ved, hvad der kræves. Vi er glade for, at han har valgt fremover at bruge sine kompetencer hos os, og vi er overbevist om, at han er den rette mand til at sikre stabil drift og udvikling i Teknisk Afdeling, siger hospitalsdirektøren.

Hospitalets tidligere tekniske chef Henrik Uggerhøj gik på pension i januar 2019 efter mere end 30 års ansættelse. Morten Risager Nielsen forventes at tiltræde 1. maj 2019.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...