FREDERIKSHAVN: Spar Nord Bank og Ffi-fodbold fortsætter det gode samarbejde to år mere frem til udgangen ad 2020. Et samarbejde, hvor Spar Nord Bank og Ffi-fodbold i fællesskab er med til at løfte ungdomsfodbolden i Frederikshavn.

- Jeg er rigtig glad for, at vi kan være med til at skabe glæde og kampgejst hos mange unge mennesker i kommunens største fodboldklub, udtaler Morten Kock, direktør i Spar Nord, - - De værdier og målsætninger, som klubben står for ligger i god tråd med vores virksomhed, tilføjer han.

Ffi-fodbold har over 600 medlemmer og har hold i alle ungdomsrækker.

- Vi har i Ffi-fodbold ladet støvlerne tale de seneste år. Det har givet glade stunder på fodboldbanen for rigtig mange børn og unge. På den baggrund bliver jeg meget opløftet, når Spar Nord Bank vil fortsætte med at støtte vores klub og de mange børn og unge mennesker, siger formand for Ffi-fodbold Anders Brandt Sørensen.

- Vores samarbejde med Spar Nord Bank har efterhånden udviklet sig til et stærkt makkerskab over mange år, som vi er dybt taknemmelige for.

Ffi-fodbold anvender Spar Nord-sponsoratet på at skabe gode rammer i dagligdagen, men det giver samtidig børn og unge lidt ekstra i det sociale liv i og omkring klubben.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...