Landsforeningen Autisme, Kreds Nordjylland havde taget kontakt til Mikkel Hørby fra Buddy Holly i Frederikshavn.-

Var det mon muligt at holde en fest for unge med særlige behov? spurgte Mona Petersen Mikkel Hørby fra Buddy Holly og det var han med på.

Torsdag 12.december festede de unge med særlige behov på Buddy Holly, det blev en succes, en fest hvor der kunne feste i trygge rammer.

Det var en af de lidt mere livsbekræftende aftener, alle skulle lige se det hele lidt an, men alle endte med at være på dansegulvet, fortæller hun.

Der var gang i baren, hvor alle blev betjent af de søde “bar – piger”, der stod klar til at lave de flotteste alkoholfri drinks med isterninger, parasoller og forskellige sugerør.

Der var fed musik og disko lys fra ikke mindre end 2 pragtfulde DJ ’er, der var mulighed for at komme med ønsker om lige det musik der var ens favorit.

Der var bl.a arrangeret forskellige konkurrencer som “Stop dans” og “Limbo” alle var med på hver deres måde, og der var fine gevinster til alle.

Her var en mulighed for at møde andre der lige som en selv har særlige udfordringer og med et evt. ønske om at få nye venner.

- Vi håber at dette kunne blive en tradition, at vi her i Frederikshavn kan feste flere gange om året i trygge rammer, hvor vi ved der er plads til forskelligheder og Mikkel Hørby har allerede udtrykt ønske om at fortsætte samarbejdet, så vi kan se frem til flere fester, sgeir formanden for autismeforeningen nordjyske afdeling.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...