Ravnshøj er så klar til 2. etape af Landsbyløbet

RAVNSHØJ: 2. etape af Landsbyløbet finder sted 14. maj.Start og mål by er Ravnshøj. Hvor flagene selvfølgelig vil vejre. Vi har modtaget denne omtale fra tovholder i Ravnshøj Lene Nielsen:

Da LandsbyLØBET netop har modtaget Sundhedsprisen, har vi i Ravnshøj inviteret formanden for Sundhedsudvalget Christina Lykke til at holde en tale. Mon ikke hun kommer ind på Sundhed, fællesskab og glæde. Vi håber, hun har nogle fra Sundhedsudvalget med, så de oplever den glæde, stemning og fællesskab som er med til gøre landsbyerne til gode steder at bosætte sig.

Der løbes / cykles i LOOP – Fra Ravnshøj går turen igennem Åsted som i dagens anledning vil være festlig pynte, turen fortsætter til Skærum, hvor der er depot ved Aktivitetshuset, fællesskabet fortsætte efter løbet med tændt grill. Turen fortsætter ud i de smukke Katsig Bakker inden Hjørringvej krydses og fortsætte igennem Skovplantagen ved Skårupgaard. Det er på denne strækning, at løbet sniger sig ind i Hjørring Kommune – Dvergetved hvor der er depot. Et enkelt tlf. opkald og friske borgere i Dvergetved var klar med hjælpende hænder.

Østerholmen Legeplads er depotet hvor der bages pandekager – fra Østerholmen går turen til Kvissel, hvor endnu et depot vil byde på lækkerier. For løberne på 10-14 km distancen vil der endvidere være mulighed for frisk forsyning ved P plads til Elling plantage.

I start område vil der være en festlig stemning leveret af Mobildiskotek Unique – i samarbejde med folkene bag Rock på Knivholt komme vil til at høre god blandet musik. Der vil være et godt tilbud fra Rock samt udlodning af et par præmier.

Husets Venner vil sørge at der kan nydes både mad og drikke i området.

I fest området vil der være rig mulighed for at benytte skaterrampe, multibane eller den nye legeplads.

Det er vigtigt at pointere, at løbet den 14. maj er et fællesskab på hele ruten, i hver af byerne er der ildsjæle som hjælper med afviklingen. Vi har holdt et par fællesmøder for at planlægge. Der arbejdes på højtryk på at elever fra Ravnhøj Skole tilmelder skolehold, - børn under 16 deltager gratis.

Det vil også være elever fra skolen som være medalje piger/drenge.

Forud for løbet indkøbes og pakkes der depotkasser - frugt, chokolade, chips og andet lækkert som kan nydes ude på ruten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...