Så kan alle katte i Haldbjerg-Vangenområdet godt komme frem fra deres skjulesteder, de to byers mange børn blev lørdag den 22. februar færdige med at slå katten af tønden. Der var som sædvanligt et stort fremmøde på Industrivej i Vangen til årets tøndeslagning, hvor der var fine præmier til kattekongen og ligeledes til dem med de flotteste udklædninger.

Efter tøndeslagning var der slikposer til alle samt boller med kakao eller kaffe til.

Arrangør af den traditionsrige fastelavnsfest var Haldbjerg-Vangen Grundejerforening, og foreningens formand, Bjarne Krogh-Pedersen, glæder sig over det fine fremmøde:

- Jeg tror der var omkring et halvt hundrede deltagere, og det synes jeg faktisk er et flot fremmøde i vores lille forening. Vi oplever meget ofte, at der er god lokal opbakning til foreningens mange arrangementer, og det skal da ikke være en hemmelighed, at det er med til at holde hjulene i gang når man som arrangør kan mærke at der er interesse blandtmedlemmerne.

- Vort næste arrangement bliver en rundvisning på Frederikshavn Rådhus den 24 marts, hvor vores herlige borgmester, Birgit Hansen, byder på en kop kaffe. Dette arrangement er udelukkende forbeholdt foreningens medlemmer og der er loft over, hvor mange der kan deltage, så det bliver efter først-til-mølle-princippet og med tilmelding hos vores kasserer, Margit Pedersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...