Erik Sørensen overlader formandsskabet i FREDERIK til yngre kræfter

FREDERIKSHAVN: Det var på ingen måde uventet, at FREDERIKs generalforsamling i aftes blev den sidste med Erik Sørensen ved roret.

Allerede for to år siden fortalte han til FREDERIKS generalforsamling efter valget at den nye to-årige periode ville være hans sidste, som formand for FREDERIK.

Byens borgmester gennem 12 år har sat sit præg på Handels- og Virksomhedsforeningen, men nu er tiden til at yngre kræfter tager over - akkurat som han noterede det i 2018.

Og ved den velbesøgte generalforsamling torsdag, var der stor tak til formand Erik Sørensen, som siden 2011 har stået i spidsen for FREDERIK og med engagement samt store frederikshavnerhjerte, har bidraget til byens og foreningens udvikling via et bredt lokalt samarbejde.

Det var Søren Brogaard, der på vegne af FREDERIKs bestyrelse takkede den afgåede formand for den ulønnede indsats gennem ni år.

- Du har været dygtig til at samle trådene i debatterne på bestyrelsesmøderne og har formået at bringe FREDERIK i tæt parløb med Frederikshavn Kommune, sagde Søren Brogaard blandt andet inden han og handelchef Dan Kobberup i fællesskab overrakte Erik Sørensen en gave for indsatsen.

- Vi glæder os nu til at se dig i byen med en fyldt tegnebog klar til indkøb i dit Frederikshavn, sagde Søren Brogaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...