Den pensionerede bibliotekar, Lise Hadziantoniou, har lagt bøgerne på hylden for en stund, når hun står for bibliotekernes Familieyoga på hhv. Frederikshavn og Sæby Bibliotek.

Hun forklarer:

- Yoga er en bevægelsesform, hvor man skaber et åndehul til nærvær og væren - noget som kan være svært at finde i en pulserende digital verden.

En rolig stund med Familieyoga, hvor vi får strakt armene og benene helt ud og trukket luften helt ned i maven, vil smitte af på både børn og voksne. I kan være med enten mandag den 18. november klokken 17.00 på Frederikshavn Bibliotek eller dagen efter samme klokkeslæt på Sæby Bibliotek.

Bibliotekets Familieyoga er en god måde at introducere børnene til yoga, da det er en halv times tid med bevægelse, hvorefter man runder af med fælles aftensmad. Det er også en god måde, hvis man er ny inden for yoga, da det er legende og afslappende stund. Vi får rørt os, sanserne bliver stimuleret, motorikken styrkes, og roen indfinder sig. Det koster 35 kr. at være med og for det beløb får I både en introduktion til yoga og en let børnevenlig aftensmad. Familieyoga er for hele familien – bedstemor, fætre, kusiner og venner er også velkommen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...