KOMMUNEN: 30 kommunale dagplejere i Frederikshavn Kommune kan nu kalde sig Faglige Fyrtårne.

Deres opgave bliver nu i samarbejde med deres kollegaer og ledelse at få skabt en læringskultur, hvor der er fokus på at få skabt gode og inspirerende læringsmiljøer for dagplejebørnene i Frederikshavn Kommune, hver eneste dag.

- Vi har lært, hvor vigtigt det er at reflektere og forholde os kritisk til vores egen pædagogiske praksis, at omsætte og forankre ny viden i samarbejde med vores kollegaer, samt at tilrettelægge gode læringsmiljøer af høj kvalitet for børnene, siger dagplejer og Fagligt Fyrtårn Laila Rosenkilde.

- Det er vigtigt, at vi kigger ind i vores pædagogiske praksis med børnebrillerne på. Vi kan på den måde sikre, at alle børn kan deltage og at alle ses af hinanden som en værdifuld del af et fællesskab.

Forløbet er sat i gang af Børne- og Socialministeriet der har bedt Danmarks Evalueringsinstitut, samle de gode historier og sikre, at materialet hele tiden er up to date i forhold til de krav og ønsker der er fra både børn, voksne og kommune.

- I Frederikshavn Kommune er vi stolte over, at vores medarbejdere har fået dette kompetenceløft, og jeg er sikker på, at børn og voksne vil opleve dette som en stor værdi i hverdagen, siger Laila Rosenkilde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...