STRANDBY: I mere end 30 år har Volstrup Harmonikaklub eksisteret, og det altid med Søren Vad i spidsen som aktiv formand.

Orkestret kan se tilbage på en tid med mange arrangementer, ligesom de har haft et godt samarbejde med Sæby Folkedanserforening.

Udover at spille har musikerne altid haft fælles oplevelser med udflugter, fester og weekendophold, og så har de udgivet deres musik på CD.

Volstrup Harmonikaklub kan opleves, når Ældre Sagens lokalafdeling har Søndagscafé på Strandgården i Strandby, søndag den 3. februar klokken 13.30. Der er ingen tilmelding, alle er velkommen, og i entreen er inkluderet kaffe og kage.

- Når musikerne møder op, er det med mange forskellige instrumenter, og det er stadig de gode gamle sange, som alle kan synge med på, og så modtager vi meget gerne ønsker fra publikum, fortæller Søren Vad.

Klubben øver sig hver mandag aften på Sæby Skole, og et stort ønske hos formanden er, at man gerne ser nye og måske yngre medlemmer.

Han er også klar over, at harmonikaen har haft op- og nedture, men han ser en tendens i tiden, hvor den også har unges interesse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...