Freddys Bar i Frederikshavn har fra 12. marts fulgt anvisningerne fra officiel side om corona-virus truslen og holdt lukket. Det har betydet, at ølsalget er faldet drastisk.

- Vi har jo ikke solgt noget øl i perioden og har derfor et stort lager fadøl tilbage, ca. 1000 liter, som vi gerne vil af med inden det bliver for gammelt, fortæller Freddy Rafn der er står for den daglige drift af Freddys Bar. Men helt stille er der ikke. - Vi udnytter tiden, mens baren er lukket og knokler med at male gulve og vægge og lave nye borde til gårdhaven, så alle kan glæde sig til vi åbner igen. -

- Og vi vil rigtig gerne have tømt det øl der ligger og bliver for gammelt og samtidigt samle penge til trængte lokale klubber. Derfor vil vi prøve med ”øl ud af huset”, fortæller Lars Trie indehaver af Freddys Bar og Frederikshavn Bryghus. Freddys Bar åbner for en slags fadøls take away de kommende fredage fra kl. 16 til 18 og så længe lager haves.

Øllet bliver leveret i plastkrus som ved festivaler og kommer til at koste 5 kr. pr. krus som går ubeskåret til White Hawks den først kommende fredag og fredagen efter går salget til FFI Håndbold.

- Koncepter vil være, at vi stiller øllet udenfor Freddys Bar og der vil være en bøtte, hvor folk kan lægge penge i, forklarer Freddy Rafn. - Vi er på ingen måde ude på, at udfordre de til enhver tid angivne regler fra myndighederne. Vi opfordrer derfor alle vores kunder til, at overholde reglerne og ikke samles foran Freddys eller andre steder for at nyde øllet. Der vil max. være 5 øl pr. person og husk kontanter og aftalte penge, jeg står og tjekker at alt går rigtig til, slutter Lars Trie.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...