Flaskeautomaten i Føtex støtter ungdomsarbejdet I Frederikshavn Ishockey Klub

FREDERIKSHAVN: Nu kan kunder i føtex Frederikshavn med et enkelt tryk på en knap på flaskeautomatens donationsknap støtte Frederikshavn Ishockey Klub’s ungdomsafdeling.

- I Føtex er vi glade for denne mulighed, så vi kan støtte nogle lokale foreninger, og deres arbejde med at give børn og unge et godt fællesskab og aktiv fritid.

- Vi syntes at Frederikshavn Ishockey Klub gør en forskel her i lokalområdet.

- Så foruden en særskilt donation fra os har vi valgt at give kunder mulighed for at donere sin pant til Frederikshavn Ishockey Klub’s ungdomsafdeling.

- Vi håber, at rigtig mange vil tage godt imod vores initiativ og på den måde støtte op om klubbens arbejde, fortæller varehuschef Claus Bøje i Føtex Frederikshavn.

Frederikshavn Ishockey Klub har over 300 medlemmer, og allerede nu er der en klar plan for, hvad føtex-samarbejdet skal udmønte sig i.

Frederikshavn Ishockey Klub vil nemlig bruge støtten på at fremtidssikre ishockeyen i Frederikshavn.

Støtten skal således bruges til at hjælpe endnu flere børn og unge til at få en aktiv fritid gennem ishockeyen og det udmønter sig helt konkret i, at de yngste elever i skoler og SFO’er hentes i busser og får et par oplevelsesrige timer på isen i IscenterNord.

- Vi er meget taknemmelige for samarbejdet med føtex, som gør en stor forskel for os.

- Gennem de sidste mange år har vi aktivt arbejdet for, at byens børn har gode og aktive tilbud, når de får fri fra skole.

- Derfor håber jeg selvfølgelig, at folk vil have os i tankerne, når de står foran pantautomaten i føtex, siger Søren Klyvø fra Frederikshavn Ishockey Klub.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...