Venstre byrådsgruppe tog temperaturen på Christiansborg

FREDERIKSHAVN: I Venstres byrådsgruppe er man helt afklaret med, at selv om kommunen er verdens navle, så er det også interessant at se, hvad der er uden om os.

Derfor tog byrådsgruppen på inspirations- og netværkstur til Christiansborg.

Her blev de taget imod af Venstres retsordfører Preben Bang Henriksen, som gav gruppen en lidt anderledes rundtur på alle etager, hvor mange detaljer fik den farverige politikers kommentar med på vejen - Preben Bang Henriksen har sin helt specielle lune nordjyske facon, som fik smilene frem flere gange.

Efter rundvisningen blev der tid til en snak om nordjyske udfordringer - blandt andet grimme grunde i midtbyerne, 3. limfjordsforbindelse og en udvidelse af vejen til Skagen.

Det viste sig, at Venstres byrådsgruppe helt tilfældigt var kommet til Christiansborgs 100 års jubilæum - altså den nuværende bygnings 100 år.

Jubilæet blev bl.a. markeret ved, at Folketingets formand Pia Kjærsgaard holdt tale for hele Folketinget inden frokost.

Så denne tale fik Venstres byrådsgruppe med live fra tilhørerpladserne i Folketingssalen.

Gruppen traf også den nytiltrådte minister Tommy Ahlers, som med ca. en måned på pladsen som Uddannelses- og Forskningsminister havde tid til en lille uformel snak omkring sine nye udfordringer.

Venstres Byrådsgruppe havde på turen til København også møde med Venstres beskæftigelsesborgmester og politiske leder i København kommune Cecililia Lonning-Skovsgaard.

Her drøftede de udfordringer på beskæftigelsesområdet og erfaringsudvekslede fra arbejdet i kommunalbestyrelsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...